Nyt domicil

KIRK KAPITAL A/S opfører nyt domicil, som forventes færdig i foråret 2018.

KIRK Property A/S er et datterselskab af KIRK KAPITAL A/S. Herigennem varetages opførelsen af KIRK KAPITAL A/S' firmadomicil, der er designet af den internationale anerkendte kunstner Olafur Eliasson. Firmaet Jorton A/S er hovedentreprenør.
Sådan bliver det

KIRK KAPITAL A/S erhvervede for få år siden den attraktive Havneø.

Her opføres - i vandet ved siden af øen - et nyt domicil for virksomheden. Det nye domicil er tegnet af Olafur Eliasson og vil indeholde kontorer, repræsentationslokaler samt en offentligt tilgængelig stueetage. Domicilet forventes at stå færdig i foråret 2018.

Følg processen

Vi opdaterer løbende hjemmesiden med nyheder og billeder fra byggepladsen, så interesserede kan følge med i arbejdet og udviklingen på byggepladsen.

Manden bag vores nye domicil - Olafur Eliasson

”I mit arbejde med Havneøen og domicilet for KIRK KAPITAL A/S i Vejle har jeg forsøgt at finde ind til et simpelt organisk udtryk. Det skal føles og opleves, som om bygningerne kunne være vokset frem af sig selv. Det skal kort sagt føles evolutionært – ikke statisk – og give anledning til et unikt samspil mellem vand og lys, rum og mennesker. Det, synes jeg, er lykkedes – og jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat.”
– Olafur Eliasson

  • Præsentation af byggeriet

    Hvis du har en faglig interesse og ønsker en præsentation af byggeriet, er du velkommen til at kontakte Flemming Hoff på fh@kirkproperty.dk.

    Der arrangeres pt. ikke rundvisninger i domicilet.

  • Har du spørgsmål?

    Har du spørgsmål til det kommende domicil eller Havneøen? Kontakt Flemming Hoff på fh@kirkproperty.dk.